WRM Neerakker Fase 4 Bakel (Boothuizen)

In opdracht van Vastgoedontwikkeling Zuid-Nederland BV icm Gemeente Gemert-Bakel hebben wij het werk WRM Neerakker Fase 4 te Bakel mogen realiseren

Auteur

Erik

In opdracht van Vastgoedontwikkeling Zuid-Nederland BV in combinatie met de Gemeente Gemert-Bakel zijn we verheugd het project WRM Neerakker Fase 4 (Boothuizen) in Bakel te hebben gerealiseerd.

 

Als ervaren aannemer hebben wij met trots een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd voor dit project. Denk hierbij aan de aanleg van de openbare weg, voetpaden, riolering en diverse groenstroken en parkeerplaatsen. Daarnaast hebben we zorg gedragen voor de aansluiting en plaatsing van openbare verlichting, wat bijdraagt aan de veiligheid en leefbaarheid van de omgeving.

 

Onze focus ligt altijd op kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid. Met ons team van deskundige professionals streven we ernaar om elk project tot in de puntjes te verzorgen, waarbij we rekening houden met de specifieke behoeften en eisen van onze opdrachtgevers.

 

Bij Adriaans Handel en Bestrating geloven we in een transparante en samenwerkingsgerichte aanpak. Wilt u meer weten over onze diensten en hoe we u kunnen ondersteunen bij uw volgende project? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.