Bekijk onze producten!

Waarom wij?

In Adriaans Handel en Bestrating vind je de beste partner voor al je bestratingsbehoeften. We zijn een gerenommeerd bedrijf met meer dan 20 jaar aan expertise in de wereld van bestrating. 

Met meerdere locaties en een indrukwekkende voorraad, zowel nieuw als gebruikt, zijn wij altijd klaar om snel en kostenefficiënt te leveren. Of je nu een aannemer, hovenier, tuincentrum, gemeente of particulier bent. Zowel nationaal als internationaal zijn wij er om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze uitgebreide ervaring en expertise stellen ons in staat om de hoogste kwaliteit te bieden in tegelbestrating, klinkers, tuinaccessoires, muurelementen, betonplaten en meer.

Daarnaast staat onze showtuin tot je beschikking waar je meer informatie kunt vinden en ons enthousiaste team je graag ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes.

Ben je op zoek naar ervaren stratenmakers? Bij ons vind je naast hoogwaardige bestratingsmaterialen ook vakkundige stratenmakers die graag voor je aan de slag gaan. Alle benodigdheden voor jouw project op één locatie!

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje bij onze projecten in ons portfolio en ontdek de resultaten die Adriaans Handel en Bestrating de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.